Even tussendoor

Even tussendoor

Lieve lezers, het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwe blogpost hebt geschreven. Te lang geleden eigenlijk. Ik begon mijn blog met twee keer per week een post te schrijven. Een aantal maanden later kreeg ik tijdelijk werk en bleek dat toch wel een beetje veel van het goede. Toen ben ik naar eens per week gegaan en dat heb ik een hele tijd vol gehouden. Na bijna 100 stukjes te hebben geschreven wordt het wel steeds moeilijker om interessante onderwerpen te bedenken :). De afgelopen paar maanden postte ik daarom maar eens in de 10 tot 14 dagen. Dat ging goed, tot een aantal weken geleden mijn server ineens uitviel na een stroomstoring en ik hem niet meer aan de praat kreeg. Onze zoon Larsen heeft die server geplaatst en alles geregeld toendertijd dus Bine kon niks doen. En Larsen zat in Ljubljana dus moest ik wachten tot hij naar huis kwam. Al met al heeft de server er daarom een week uitgelegen en kon ik niks posten.

Daarna werd ik vijftig en dat moest volgens mijn liefste mannetje, kinderen en ouders groots gevierd worden. Nou, dat heb ik geweten! De dag zelf ben ik ontzettend in het zonnetje gezet en verwend met versieringen, ontbijt op bed, cadeautjes, bloemen, kaarten, een lekker etentje door mijn kinderen gekookt, zelfgebakken taarten (meervoud ja!), felicitaties op FB en ga maar door. Dat was op woensdag de zestiende.

Volgens dorpstraditie wordt er dag voor de verjaardag een meiboom (Mlaj) geplaatst, maar Bine had geregeld dat ze dat op de vrijdag kwamen doen zodat we ook daar een feest van konden maken. Ik wist van niks. Bine had alles zelf geregeld zoals het eten en drinken. Overal was aan gedacht en voor ik wist stond ons terras vol met tafels, drank, gebak enzovoorts en even later zat bijna het hele dorp hier. Het was wel heel leuk, zeker omdat ik geen vinger uit hoefde te steken ;).

Op de zaterdagavond zijn we vervolgens nog gezellig met ons gezin en mijn ouders uit eten gegaan en op de zondag kwam mijn stiefdochter langs met haar gezin en zijn we later nog met hen naar de dierentuin in Ljubljana geweest.

Ondertussen heb ik ook nog een werk gevonden voor 4 uurtjes per dag en ben ik sinds 1 maart dus ook daar »druk« mee. Gelukkig is het werk van huis en bevalt het heel goed, maar het is natuurlijk wel even aanpassen en mijn tijd anders indelen dan toen ik geen werk had.

Verder had ik voor mijn verjaardag een heel mooi cadeau gekregen, namelijk samen met Bine een 5-daags reisje naar Malta! En daar vertrekken we morgen dus naartoe. Daarom vond ik het echt nodig om nu even een uurtje tijd te nemen om toch nog een blogpost te schrijven want anders zou er wel heeeel erg veel tijd tussen zitten. Ik hoop dat jullie dat dan ook fijn vinden ;).

Ik ga nu dus gauw onze koffers pakken en dan zijn we er helemaal klaar voor :D. Ik wens iedereen nog een heel fijn weekend en geniet van het zonnetje want volgende week komt er weer even wat kouder weer, en zelfs sneeuw, aan :(. Tot de volgende blogpost!

arlette

18 Comments

 1. Wat leuk dat je zo verwend bent! Heb je verdiend hoor!
  En ook fijn dat je nu weer een baantje hebt.
  We wensen je heel veel plezier met zijn tweetjes op Malta; goede reis!

 2. Hartelijk gefeliciteerd noch , een beetje laat maar van harte🌷🌹🤗🎂en heel veel plezier in Malta 🤩🤗 wenst Elma Skerbis van Veghel

 3. Lekker genieten van jullie vakantie. Was leuk om alles van je verjaardag zo via Facebook etc mee te beleven.
  Grietjes aan iedereen en geniet van de vakantie

 4. Hoi Arlette,
  Ik heb je blog net ontdekt en heb al met veel plezier een aantal van je post gelezen. Ik herken veel in je ervaringen. Heel leuk!! Veel groetjes, Kyra

 5. Hallo Arlette,

  Heel mooie blogpost over jouw uitgebreide viering. Nogmaals een ferme proficiat en nu fijn genieten in Malta.
  Lep pozdrav iz Belgije!
  Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 141 andere abonnees

Recente reacties